Çarşamba, Eylül 19, 2012

Amman Dikkat!

Aşırı Spora Dikkat edin!

ERKEKLER AŞIRI SPORA DİKKAT !!!

Yeni bir Guinness rekoruna ilginizi aşırı derecede çekeceğine inanıyorum. Mısırlı Mustafa İsmail isimli genç arkadaşımız biraz sporu abartmış galiba. Tamam spor yapalım fit bir vücuda kavuşalım derken bu kadar da demedik. Zaten bu kadar sportif bir arkadaşımızı beğenebilecek bayanlarda en az onun kadar sporla uğraşacağını düşünüyorum.



Resme dikkatli bakım lütfen. Eminim içinizden "Hadi canım ordan bu kadar da olmaz photoshop'tur dalga geçiyorlar demişsinizdir." Ama değil. Bu fotoğraftaki kişi gerçek. Evet yanlış duymadınız. biraz google üzerinden araştırma yaparsanız rahatlıkla iri pazuları olan arkadaşımız hakkında bilgi bulabilirsiniz. 

Mustafa Hakkında Kısaca Bilgi

Mustafa'nın sol kolunun çevresi 64,77 cm. sağ kolu ise 63,5 cm olarak Guiness hakemleri tarafından onaylanmış sayılardır.Birçok haber ve reklam sitesinde pazularının 70-80 cm arasında sayılarda olduğu yazıyor. Fakat onaylanan resmi rakamlar bunlardır ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşıyor. Kendisi Temel Reis lakabıyla biliyor. Fakat Mısırlı Mustafa'nın Temel Reis'ten farklı en önemli noktası Ispanaktan nefret etmesi. Vücut geliştirmeye 14 yaşında başlayan ve şu anda 24 yaşında olan Mustafa Halinden Memnun.




Hiç yorum yok: